Προσωπικά Δεδομένα

Στην εταιρεία μας λαμβάνουμε υπόψιν το προσωπικό απόρρητο και την εμπιστοσύνη σας πολύ σοβαρά. Για αυτόν τον λόγο σκοπεύουμε να διασφαλίσουμε πως οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο, που συλλέγεται από την σελίδα μας www.kozee.gr (εφεξής αναφερόμενη ως «σελίδα») ή από τα υπόλοιπα καταστήματά μας, θα προστατεύεται, θα χρησιμοποιείται, θα φυλάσσεται και θα επεξεργάζεται από εμάς με σκοπό την μεταξύ μας επικοινωνία και την παροχή προϊόντων ή/και υπηρεσιών, συμβατών πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία περί ιδιοκτησίας των προσωπικών δεδομένων (Κανονισμός EU 2016/679, εφεξής αναφερόμενη ως «ΓΚΠΔ»).
Η ΓΚΠΔ, δεν εφαρμόζεται στους ιστότοπους στους οποίους έχετε πρόσβαση μέσω συνδέσμων στην σελίδα και/ή σε δραστηριότητες που προσφέρονται από τρίτα μέρη. Παρακαλούμε όπως μελετήσετε προσεκτικά την σχετική πολιτική σε οποιονδήποτε τρίτο ιστότοπο πριν συνεχίσετε. Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για την συλλογή ή/και την χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από οποιονδήποτε τρίτο ιστότοπο.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
 • Όταν πραγματοποιείται παραγγελία μέσω της σελίδας μας.
 • Όταν συμπληρώνεται φόρμα επικοινωνίας μέσω της σελίδας μας (ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο), για να ενημερωθείτε για κάποιο προϊόν ή εξυπηρέτηση after sales, ή οτιδήποτε άλλο.
 • Όταν κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας.
 • Όταν κάνετε εγγραφή στην σελίδα μας διαδικτυακά ή μέσω κινητού.
 • Όταν παρέχετε προσωπικές πληροφορίες εντός των καταστημάτων μέσω της KOZEE Member Card.
Τα δεδομένα που μας παρέχετε κατά την οποιαδήποτε συναλλαγή όπως αναφέρονται παραπάνω, μπορεί να περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο, τίτλο, φύλο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), αριθμό τηλεφώνου (σταθερό ή/και κινητό), ταχυδρομική διεύθυνση, οικονομικά στοιχεία (στοιχεία χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας), διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου, ΑΦΜ, ΔΟΥ και οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας την οποία εσείς κρίνετε απαραίτητο να μας γνωστοποιήσετε.
Οποιαδήποτε από τις παραπάνω πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μέσω της σελίδας μας, ταυτοποιείται με τα προσωπικά στοιχεία που τυχόν έχετε δώσει σε οποιοδήποτε από τα φυσικά καταστήματά μας. Η ταυτοποίηση αυτή πραγματοποιείται για να μπορούμε να έχουμε τα στοιχεία σας πάντα ακριβή και ενημερωμένα.
 
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
 Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα σας αποκλειστικά και μόνο για εσωτερική χρήση εντός της εταιρείας μας, η οποία θα προκύπτει για οποιονδήποτε από τους παρακάτω λόγους:
 • Της παρεχόμενης υπηρεσίας αποστολής προϊόντος, κατόπιν παραγγελίας σας
 • Συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία (έκδοση τιμολογίου/πιστωτικού)
 • Για στατιστικούς λόγους, πάντα διασφαλίζοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, διατηρώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Η επεξεργασία πραγματοποιείται μέσω υπολογιστών και συνάδει πάντα με την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;
 Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται για διάφορους λόγους όπως αναφέρονται παρακάτω, όπου διατηρούμε έννομο συμφέρον να τα χρησιμοποιούμε, με την προϋπόθεση ότι λαμβάνουμε την κατάλληλη προφύλαξη για τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας:
 • Για να πραγματοποιήσουμε αποστολή παραγγελίας είτε αυτή πραγματοποιηθεί μέσω της σελίδας μας, είτε τηλεφωνικά.
 • Για να σας αποστείλουμε προωθητικό υλικό. Μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της σελίδας μας οποιαδήποτε στιγμή, αλλά και να απεγγραφείτε, στέλνοντάς μας ένα email με τα στοιχεία σας στο looking@kozee.gr, ή τηλεφωνικά στο +30 2109940335. Κατόπιν αιτήματός σας θα προχωρήσουμε άμεσα στην διαγραφή σας από τις ενημερώσεις μας ή/και από την βάση δεδομένων.
 • Για να σας παρουσιάσουμε εξατομικευμένες προσφορές μέσω οποιουδήποτε μέσου κοινωνικής δικτύωσης (social media, όπως το Facebook, το Instagram, αλλά και αναδυόμενων παραθύρων, banners όπως αυτά καλούνται, σε τρίτες σελίδες.
 • Για στατιστικούς λόγους κατά τους οποίους συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την σχέση σας με την εταιρεία μας, και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας.
 • Για την ενημέρωσή σας για τυχόν αλλαγές στην πολίτική απορρήτου ή εκπτωτικών πολιτικών.
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ
 Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μας μέσω της σελίδας μας, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε αν θέλετε να σας εντάξουμε στην λίστα ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου για να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα, newsletter και οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση.
Σε περίπτωση που εγγραφείτε αλλά επιθυμείτε την διαγραφή σας από την λίστα, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μέσα στην σελίδα μας, είτε στέλνοντάς μας email στο looking@kozee.gr, είτε τηλεφωνικά στο +30 2109940335.
Δεν θα δώσουμε ποτέ την διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email), σε τρίτους για προωθητικές ενέργειες. Σεβόμαστε το προσωπικό σας απόρρητο και δεσμευόμαστε απέναντι στην προφύλαξή του.
 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 Η τήρηση απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Χρήση αυτών θα πραγματοποιείται μόνο κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης αγορών, παροχής υπηρεσιών, ειδοποιήσεων ή πληροφόρησης για οτιδήποτε αφορά την διεκπεραίωσή τους. Οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο συλλέγεται από εμάς, κατόπιν της συγκατάθεσής σας, καταγράφεται ηλεκτρονικά και χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 Το προσωπικό σας απόρρητο προστατεύεται με διάφορους τρόπους, πάντα με την πλήρη συμμόρφωση με την νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, της εχεμύθειας και με βάση τις αρχές της ορθής πρακτικής της νομιμότητας και της διαφάνειας κατά την επεξεργασία.
 Η πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας περιορίζεται σε όσους είναι απαραίτητη η πρόσβαση σε αυτόν, για λόγους διεκπεραίωσης οποιουδήποτε αιτήματός σας.
 Η τήρηση και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται στην βάση δεδομένων μας στην οποία έχουμε πρόσβαση, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη ανταπόκρισή μας σε οποιοδήποτε αίτημά σας, καθώς και στην εξέλιξή μας, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε επάξια στις ανάγκες των πελατών μας.  Ενδεχομένως μπορεί να μπορεί να μοιραστούμε κάποια από τα στοιχεία σας με επιλεγμένες κατηγορίες συνεργατών/τρίτων προσώπων όπως αναφέρονται παρακάτω, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:
 • Πάροχοι υπηρεσιών, (όπως π.χ. οι προγραμματιστές) ή οποιοσδήποτε ενδέχεται να χρειαστεί για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε δραστηριότητας της σελίδας μας (όπως εταιρείες για υπηρεσίες πληρωμής, μεταφορικές, συλλογή εισπράξεων).
 • Άλλοι επιχειρηματικοί συνεργάτες, με τους οποίους θα προκύψει συνεργασία, κατά την οποία απαιτούμε ο δεύτερος να ακολουθήσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 • Οι νομικοί οργανισμοί ή εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, όσον αφορά την επαλήθευση αιτήματος σχετικά με την εικαζόμενα παράνομη δραστηριότητα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μέσα στην σελίδα μας, που μπορεί να εκθέσει εμάς ή/και τον χρήστη ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο σε νομικούς κινδύνους και ευθύνη.
 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ  
 
 • Πρόσβαση: Διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που διατηρούμε για εσάς, καθώς επίσης και ενημέρωση για τα πρόσωπα που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Οποιαδήποτε ενημέρωση στοιχείων θα συνοδεύεται από επίδειξη του Δελτίου Ταυτότητάς σας.
 • Διόρθωση/Διαγραφή: Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε την διόρθωση ή την διαγραφή οποιουδήποτε προσωπικού σας δεδομένου εάν αυτό δεν καθίσταται απαραίτητο για την πραγματοποίηση οποιαδήποτε συναλλαγής που εκκρεμεί για εσάς.
 • Χρήση Προσωπικών Δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, π.χ. να ζητήσετε διαγραφή από την λίστα Newsletter μας. Επίσης διατηρείτε το δικαίωμα διαγραφής από την KOZEE Member Card Club, το οποίο ακολουθεί και την μη τήρηση ανανεώσεων των στοιχείων σας από εμάς.
 • Πολιτική Παραπόνων: Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είστε ευχαριστημένος/η με τον τρόπο διαχείρισής μας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στην φόρμα επικοινωνίας στην σελίδα μας, είτε με email στο looking@kozee.gr, είτε τηλεφωνικά στο +30 2109940335. Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
 
Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
 
Όλα τα παραπάνω δικαιώματα δεν αφορούν τα δεδομένα που κρίνονται ως μη προσωπικά.
 
ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 Η παρούσα πολιτική θα ενημερώνεται όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο ή/και νόμιμο κατόπιν των εν λόγω διατάξεων και κανονισμών. Σε περίπτωση που οι αλλαγές κρίνονται σημαντικές, τότε αυτές θα αναρτηθούν σε εμφανές μέρος της σελίδας μας για την καλύτερη ενημέρωσή σας.
 Σε ενδεχόμενη περίπτωση που δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε από τα παραπάνω, θα πρέπει να γίνει παύση χρήσης της σελίδας μας και σε περίπτωση που είστε εγγεγραμμένος χρήστης, έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας εντός 30 ημερών, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην σελίδα μας, είτε με email στο looking@kozee.gr, καθώς θα πρέπει να έχουμε το αίτημά σας γραπτώς. Κατόπιν αυτής της διαδικασίας ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται και έτσι δεν δεσμεύεστε πλέον από τυχόν νέους όρους. Σε οποιαδήποτε διαφορετική περίπτωση που δεν παύσει κατόπιν της ως άνω διαδικασίας ο λογαριασμός σας, αυτό συνεπάγεται με αποδοχή των νέων όρων Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Left Συνεχίστε τις Αγορές σας
Η Παραγγελία σας

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας