Επιστροφή Ειδών / Χρημάτων

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ


Βάση του Νόμου Προστασίας Καταναλωτών Ν.2251/1994, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

  •  Πριν την αποστολή του προϊόντος:

    Η ακύρωση είναι δυνατή είτε με αποστολή email στο looking@kozee.gr, είτε με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας μέσω της σελίδας μας, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210-9940335 09:00-17:00 Δευτέρα-Παρασκευή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα πρέπει να μας γνωστοποιείτε τα στοιχεία της παραγγελίας σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο/email επικοινωνίας), καθώς και τον λόγο που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.Άμεσα το τμήμα ακυρώσεων/επιστροφών θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διευθέτηση του αιτήματός σας. 

  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Τα υποδήματα θα πρέπει να δοκιμάζονται σε εσωτερικό χώρο με μαλακό δάπεδο (τάπητα) για την αποφυγή φθορών.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της KOZEE στο looking@kozee.gr ή στο τηλέφωνο 210-9940335.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας σε 5-6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, ή το αργότερο εντός 14 εργάσιμων ημερών σε έκτακτες περιπτώσεις.

Τέλος, σε περίπτωση μη υπαιτιότητας της KOZEE, θα υπάρχει χρέωση των €4,00.

 

Left Συνεχίστε τις Αγορές σας
Η Παραγγελία σας

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας